Om PVdesign

Ända sedan starten 1985 har vi arbetat med att ta fram väskor, pärmar och mappar till våra kunder.

Och ända sedan starten har vi arbetat med Samsonite.

Fast då jobbade min mamma Ingalis på PVdesign, men jag, Marie, jobbade på Samsonite. Så man kan nog påstå väskor i allmänhet och Samsonite i synnerhet finns både i våra väggar och våra gener.

Idag, snart 35 år senare, är vi en av Samsonites största företagspartners och erbjuder ett brett sortiment av resväskor, kabinväskor, dataväskor, ryggsäckar och portföljer.

Vårt huvudkontor ligger i Täby (Hägernäs) i norra Stockholm och du är välkommen att besöka vår utställning med väskor, pärmar och mappar.

Har du några frågor om oss eller våra produkter?

Vill du diskutera ett ramavtal för ditt företag, möjligheten till personalköp av väskor eller något som gäller nästa konferens eller utbildning är du välkommen att höra av dig. Vill du beställa något så gör du det här: info@pvdesign.se eller så ringer du 08-732 60 25.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vänligen

Marie Carlsson, VD och ägare

Utställningen

Välkommen till vår utställning!

I Hägernäs Centrum, längs E18 i Täby hittar du den största utställningen av Samsonites företagsväskor utanför Samsonites svenska huvudkontor i Göteborg. Du är alltid välkommen att komma hit och titta och känna på våra väskor.

Vi har en blandning av nyheter och klassiker, av storlekar och färger och har vi hemma det du söker kan du ta det med dig. I annat fall beställer vi så får du det inom en vecka.

Vi är oftast på plats men ring och stäm av innan för säkerhet skull.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss på telefon 08-732 60 25.

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt väskor och profilera ditt möte. Välkommen med dina frågor, funderingar och offertförfrågningar.

Tel: 08-732 60 25 .

E-post: info@pvdesign.se


Vår utställning finns på Radarvägen 1 i Täby (Hägernäs) Obs, öppet efter överenskommelse.